ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:

Δεν χρεώνεστε μεταφορικά για παραγγελίες εντός Αθηνών. Για τις υπόλοιπες περιοχές οι χρεώσεις διαμορφώνονται σύμφωνα με την εταιρεία μεταφορών για τα οποία επιβαρύνεται ο παραλήπτης.

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Με το που ολοκληρώνεται η καταχώρηση της παραγγελίας σας εμφανίζεται στην οθόνη σας ένα μήνυμα (παράδειγμα: H παραγγελία σας ήταν επιτυχής!
Ο αριθμός παραγγελίας σας είναι ο 1234A για να παρακολουθήσετε σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας παρακαλώ πατήστε εδώ.

Είναι υποχρέωσή σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά mails, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση πρακτορείων μεταφορών για ογκώδη προϊόντα ή με courier.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14.00 από Δευτέρα εως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών από 1 ως 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η παράδοση της παραγγελίας του πέραν από τους χρόνους παράδοσης που ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το μέγιστο χρονικό περιθώριο είναι 10 ημέρες από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η παραγγελία. Σε περίπτωση που το χρονικό περιθώριο υπερβεί το διάστημα αυτό, η παραγγελία θα παραδοθεί με τις τιμές λιανικής που ισχύουν την ημέρα της αποστολής των προϊόντων.

Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Κατάστημα οι ώρες και μέρες παραλαβής είναι:

Κατάστημα Μοσχάτο Ώρες Παραλαβής
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00 ~ 16:00
Σάββατο 08:00 ~ 14:00

Πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το αρμόδιο Τμήμα Αποθήκης/Διανομής Παραγγελιών στο 210 5317740

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους:

  • Σε περιόδους αιχμής
  • Καθυστέρηση αποστολής από τον Προμηθευτή
  • Μη διαθεσιμότητα του προϊόντος
  • Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.

 

Τέλος, σε κάθε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, σχετικά με την παραγγελία σας ή με την πληρωμή της.